torsdag 12. januar 2012

♥ Portabel LOVE ♥

Siden den siste uken har bestått av overraskelser av varierende slag, syns jeg det var helt på sin plass med en liten belønning skråstrek trøstegave til meg selv;) Jeg har lenge ønsket meg denne portable lampen fra Watt & Veke - og i går fikk jeg den omsider i hus og opp på veggen. Hvilken skjønnhet, I'm in love...♥
Lampen er kjøpt hos Wallas Verden, det samme er kroken den henger på - som jeg nesten vil si ble prikken over i'en. Eukalyptuskransen som er laget og kjøpt hos en lokal blomsterforretning falt jeg også pladask for...


Som nevnt i forrige innlegg har denne uken servert meg endel overraskelser. Både av positiv og negativ art. For å ta sistnevnte først: Ingen voldsomme omveltninger altså, det kunne vært så mye verre - og dessuten er det nokså, om ikke selvforskyldt, så ihvertfall naivt og dumdristig av meg å IKKE TA BACK-UP, spesielt når laptop'en viser tegn til sykdom! For nå har nemlig harddisken takket for seg, og der lå det ikke mindre enn ca
10 000 bilder som nå (mest sannsynlig) er tapt... I tillegg til andre dokumenter, og sikkert en hel del andre viktige ting som jeg ikke vet at jeg savner før jeg plutselig en dag trenger dem... Jeg har vurdert i noen måneder å ta backup sånn i tilfelle rottefelle, siden dette har skjedd meg én gang før(!). Det ble altså bare med vurderingen... Men til mitt forsvar; jeg lærte litt av det! Med ekstra trykk på litt... Jeg kjøpte meg nemlig en ekstern harddisk for å sikre meg at jeg ikke mistet verdifulle bilder igjen. 
Dette er ganske nøyaktig 2 år siden. Hardissken ligger på loftet. I orginalemballasjen... Lurt.

   
Heldigvis har jeg ikke brent alle broer med tanke på å komme meg inn på den kapitulerte harddisken enda,
jeg har et par desperate alternativer igjen.
Uansett utfall får vi satse på at jeg har lært leksa mi nå
- forhåpentligvis en gang for alle:)

18 kommentarer :

Nina sa...

Åhhh!!! For en tøff lampe, den var så tøff!!! Den der forelska eg meg i, med en gang!!! Ang harddisken...så lærer vi ikke før det er gått gale. Har gjort det eg også!!!

Bringen Blomster sa...

Huff så surt! Har opplevd samme, og har herved begynnt å bruke den eksterne hard disken! ;) Jeg dro til et datafirma, men de klarte bare å berge noen få bilder. Men min bedre halvdel kjøpte en "dings" (er ikke så datakyndig;)) og han klarte å berge alle bildene mine:) jippi! Håper du klarer å berge dine.
-synnøve-

Man tager hva man haver sa...

Ikke det minste rart du ble forelsket for den lampen var bare helt rå. Får håpe du klarer å redde dataene dine, krysser fingre for deg.

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Digger lampen din og knaggen var jo bare prikken over ièn:-)
Da min macbook pro mistet livet da minsten mistet den i gulvet og harddisken og skjermen tok kvelden leverte jeg den inn og de gikk inn å hentet ut alle mailer og bilder. Kanskje du kan redde bildene dine?

Ha en fortsatt god kveld

Klem Agnes

tove sa...

Ups...vært der selv. Men lærer man? nope...
Kul lampe forresten.
Klem Tove

mamma i nord sa...

Har nok vert der jeg også, og det hender det fortsatt irriterer meg.

Så her har planen vert i flere dager å ta en backup.

Stilig lampe. Ligner på de gamle arbeidslampene de hadde før.
Mannen har en i kjelleren, ikke helt lik da, men samme prinsippet.

Håper du klarer å berge det du hadde.

Klem Tanja

Har en drøm... sa...

Å nei!
Så trist med kræsjen!!
Det er mitt mareritt, men jeg er ikke flink til og ta backup jeg heller... MÅ fikses.
Håper dere klarer og redde det, krysser fingrene for det:)

KUL lampe du har kjøpt!
Den passer perfekt inn i huset deres ja ♥ Det var deg vel undt og kjøpe litt trøst:)

Vibeke / Mammas Hus sa...

KUL lampe! ♥ Jeg har fått putetrekk og duker i posten i dag. :)))

Og ekstern harddisk på loftet? Jeg kan være tøff i trynet fordi jeg faktisk er flink til å ta backup, men jeg synes fortsatt synd på deg, snuppa. ♥

Monica sa...

Åj, åj, åj.....håper det ordner seg! :)

Frøken H sa...

Wow, så tøff lampe! :) Jeg er også på utkikk etter lampe. Har funnet den perfekte oppi hodet mitt, men dessverre ikke funnet den i virkeligheten ennå! ;)

Jeg har gjort samme bommert som deg også, og bruker nå ekstern harddisk! Fort gjort, og veldig kjedelig! :S Håper du får reddet bildene dine! ;)

Vibeke, Livet på Bengtgarden sa...

Utrolig tøff lampe! Stod faktisk å telte på knappene på Cornelias Hus i dag, men gikk ut døra uten en nesten maken lampe... Bestemte meg for at jeg skulle vente til neste lønn, så får jeg se om jeg virkelig vil ha den hihi!

Tar tilbake tråden fra før jul, vi har helt sikkert en del felles kjente. Har masse kjentfolk på Melbu (og så stort er det jo ikke). Stein-Are Olsen, Øyvind Engen, Roar Holten, Siri Johnsen, Marianne (Sørensen) Lind for å nevne noen.
Jeg bodde på Gulstad ( i hytta ). Flyttet derifra i 94, og flyttet da til Henningsvær og så til Trondheim.

Mimrer stadig om tiden på Melbu, det var en hærlig tid ;-)

Ønsker deg og dine ei fin helg ;-)

Gabriella sa...

Hei Monica! En slik kul lampe har jeg aldri sett! Jeg har alltid vært nervøs for å miste "minner", så har alltid vært flink til å ta både backup på pc-en og lagre på ekstern harddisk. Jeg lærte nylig av vår bryllupsfotograf Tom Tveitan at det er tryggere å lagre på flere minnepinner/ sticks og ha i bankboks i tilfelle brann. Grunnen til anbefalingen om minnepinne er at en ekstern hard-disk krever strøm jevnlig for å bevare sin optimalitet. Ergo: Bildene kan bli veldig dårlige på sikt, eller i værste fall kan hard- disken slutte å virke. Se på denne nyttige linken fra God Morgen Norge her om dagen: http://www.tv2.no/gmn/slik-sikrer-du-bildene-dine-for-alltid-3679029.html. Dette skal jeg gjøre! Uansett må du ha lykke til! Hilsen Gabriella

Jatte sa...

KUUUUL lampe!!!!!

Utrolig kjedelig med bildene.. kjenner meg litt igjen gitt.. men vi tok med pcn til noen som driver med å redde bilder, de tok ut en del og fikk reddet bildene mine, så jeg fikk alle brent ut på cd.. JIPPI!!

Jeg kan så og si ingenting om data, men, kanskje dette er noe dere kan prøve på??

Ha en fin helg,
Klem Jatte!:)

Recipe for Joy sa...

Tidenes kuleste lampe! Skikkelig lekker! :D
Synd med bildene altså. Krysser fingre og tær for deg! Skikkelig surt. Her har vi automatisk overføring til harddisk av alle filer som blir lagt inn på pc`n. Veldig lurt synes jeg. :)

Klem fra meg. :)

Yasi sa...

Elsk på det kubbelyset :) Den var kjempe fin =)

Bdicte sa...

Huff, det med bildene har jeg også gjort..... Såå kjipt! Men nå er bildene reddet, og ekstern haddisk er kjøpt inn og alle bildene er lastet over. Min laptop hadde heldigvis bare skjermen gått på, så fikk reddet bildene!

Men jeg lærte endel ja, trykk på endel:))

God helg til dere, og råååstilig lampe:))
Klem
Benedicte

Inga Helene sa...

Ibas kan kanskje hjelpe deg. Koster skjorta, men du får igjen bildene dine.

Ha ei flott helg! :o)

Hilsen Inga (som er kollega med Maren i Harstad)

Anita(interiorblogg.com) sa...

Kjærlighet ved første blikk :) For en fantastisk fin lampe :) Og flotte bilder du tar :)