fredag 2. september 2011

AV OG TIL....

...kan jeg sitte å surfe på Finn.no og drømme meg bort. Drømme meg helt bort i luftige bygårdsleligheter fra tidlig på 1900-tallet med takrosetter og stukkatur, malte tregulv med de bredeste gulvlistene man kan tenke seg, doble isolerglass og tre meters takhøyde. For av og til skulle jeg ønske jeg var ultraurban og bodde i en ærverdig bygård på Grünerløkka eller St.Hanshaugen, med støyende natteliv, travle mennesker og biler i altfor høy hastighet som nærmeste nabo... Av og til...

Jeg klarer virkelig ikke å se meg mett på bildene fra denne 5-roms leiligheten i en bygård fra 1898 på St.Hanshaugen. *sukk...* Lekkert og gjennomført til fingerspissene! En hodestups forelskelse kom kastende over meg, bare synd at ikke de 6,2 millionene gjorde det samme...:) Men så er det jammen meg fredelig og godt å bo på landet også. Stillhet og trygghet, ingenting haster. Med havørn, nordlys, bølgeskvulp og lukten av saltvann og kumøkk som nærmeste nabo.... Det er ikke så verst;)
Resten av Finn-annonsen kan du se HER!

Fin fredag til alle som titter innom

12 kommentarer :

Grønsdal Gård sa...

Ja, du kan så si. Jeg setter i grunn veldig pris på å bo på landet. Men må si jeg er litt misunnelig på det nordlyset ditt ;) Du har vel midtnattsol også? *sukk*
Ha en fin fredagskveld videre :)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeerlig leilighet! Skal vi spleise? :)

Fru.Underberget sa...

For en fantastisk leilighet da!!! Innimellom har jeg også hatt slike urbane fantasier, men det ER nå godt å bo på landet også! MEN jeg savner sjøen noe veldig...

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Ja, jeg har sikkert noe brukbart stoff liggende hvis jeg leter :)

Ja, er jeg ikke blitt flink til å blogge? *ler* Det er liksom enten eller her i gården!

Ege sa...

kanskje en dag? man vet jo aldri ;)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Åh ja, denne leiligheten ja (ref. kommentar hos V) Blir ikke ferdig du ;P

LEKKER!

Chilli Charm sa...

Kul kåk, og tror jammen meg jeg har blogget den tidligere leiligheten de hadde rett borti nabolaget.Den var enda flottere. Sjekk ut min blogg, dersom du vil se mer :) Ligger lang bak i bloggen min, men se på feltet inspirasjon under etiketter.

Nyt livet på landet. Har selv forlatt cafe latte mekka, men hva gjør vel det når man kan lage kaffen på sin egen kjøkkenbenk og med nydelig utsikt attått? ;-)

Klem Chilli Charm

Jannes lille sted sa...

oj, nydelige bilder! :)
Det er så godt og frømme litt innimellom:)
Og kjøkkenets nye smykke under her var barte knallekker! En smule misunnelig påmden ja!

Ha en super helg Monica
Klem Janne Merethe

Anette sa...

Ja, dette var jo helt fantastiske bilder! Jeg sukker og akker meg sammen med deg og krysser fingrene for at du vinner i lotto ;)

Karma sa...

Kjenner meg igjen. Noen ganger titter jeg inn på norges dyreste boliger på finn.no. Det gjør meg ganske glad når jeg oppdager at jeg ikke kunne tenkt meg å bo der. Jeg er selv en Oslojente som har flyttet på bygda (bygda for meg i hvert fall). Jeg lengter litt etter at det skjer litt rundt meg, men ellers er det virkelig herlig å bo her. "stort" hus til en brøkdel av prisen av hva leiligheten min der kostet...

Denne leiligheten kunne godt ligget i komunen min, da kunne jeg virkelig vurdert den. Da hadde den nok kostet litt mindre også..

Klem Kaja:)

Ønskedrømmen sa...

Jeg elsker å drømme meg bort på finn.no
Nå for tiden er det mest 'møbelavdelingen' som blir besøkt, men (u)lykka er jo at det meste som er fint (og til en fornuftig pris) finnes sørpå mens jeg sitter på Senja! ;-)
Håper du har hatt ei flott helg og at uka som kommer blir super!

Klem

ide-puffen sa...

Nå ble jeg litt forstyrret. Hadde kommentert igjennom Facebook? Og så har du fått .com adresse? Har du hatt det hele tiden nei?

Nydelig leilighetsbilder asså. Bodde på st Haugen i 4 år. Der hadde jeg et verksted som het Puffen møbeltapetsererverksted(derav ide-puffen)
Men takke seg til litt mer landlige omgivelser. Er så mye mer fredelig og lettere å ha trygge barn alene utenfor.
Kos kveld
Klem