fredag 5. august 2011

BARNAS BYGGEPROSJEKT...

Rester og avkapp fra den pågående utbyggingen vår, en tilhenger full av byggeplass-skrot, samt 4 ferierende kreative krabater har resultert i et aldri så lite unikt byggverk. Hytta som først fikk plass et godt stykke inn i skogkanten har blitt revet og bygd opp igjen opptil flere ganger daglig - hver gang lenger og lenger ut i oppkjørselen.
Om det er konstruksjonssvakheter eller ingeniørspirenes høye krav til egen innsats som er grunnen til den daglige gjenoppreisingen vites ikke, da jeg har holdt meg på god avstand mens byggearbeidet har pågått.
De har avholdt byggemøter for å enes om den beste løsningen, og har fått nødvendig verktøy og frie tøyler til å utfolde seg.
Med unntak av da Minstemellomste-S på åtte år begynte å fable om at de kunne trengt noen av tørrbetongsekkene som ligger i garasjen. Det kunne vært interessant å være vitne til, men søknaden om støping fikk de altså ikke innvilget...;P

Byggherrene har ikke hatt mye tid til å sitte ned å slappe av i toroms-hytta, men Minste-S har brukt ettermiddagen her inne til å spille Nintendo DS og synge av full hals. Jeg er kanskje LITT bekymret for at hytta når som helst kan ramle i hodet på noen av dem, (den er jo tross alt ikke støpt!) men det går vel aller helst bra. Sikkerheten er det alikevel ingenting å si på, hytta stenges nemlig behørig om natta så ingen "farligmainna" kommer seg inn....


Hytta tilfredsstiller nok ikke dagens isolasjonskrav, men hva gjør vel det når været er godt?!
Jeg beundrer byggverket, mens jeg krysser fingre og tær for en vindstille natt....;)

16 kommentarer :

nr14 sa...

Herlig flott:)....ser jo at det har medgått mange morsomme timer til bygging:)

Ege sa...

Ingenting er som å få lov til å bygge hytte :) Det gir minner, og utvikler kreativiteten. Da jeg var liten var vi en gjeng som snekret hytter og de ble bare større og bedre. Den siste sto trygt igjennom vinterenog var "isolert" med gamle tovede strikkeplagg.. Gode minner! :)

Vibeke / Mammas Hus sa...

HERLIG INNLEGG! :D

Og hurra for kreative unger, dette har vært moro det! ♥*klemmemassepå*

tove sa...

Så flinke de er..
Nyt helgen
Klem Tove

Anonym sa...

Fantasi er en ting som skal brukes! Unger er store byggmestere når de bare får drive på alene med sine ideer! :o) Håper det har stått imot vind og ev. uvær. Lykke til med videre prosjekt for de små!
Mette C.

HusmorDronninga sa...

Herlig!
Her kommer gode minner fra barndommen frem... Supert å se at dagens barn også får lov å utfolde seg med hammer og spiker :) tihi..

Håper du har en fin fredagskveld!
Klem fra
Kjersti

Monica sa...

Hehe, HERLIG! ♥

Har en drøm... sa...

Så fantastisk!
Jeg blir så glad av og se slike bygninger;)) Det minner meg om "gamle dager" da vi bygde hus i trærne... sukk ♥

Helt herlig at dere lar de holde på og få låne verktøy og greier... ;))

Ha en finfin helg søte du;)

Klem Line

Li/Småtingene sa...

Herlig!
Og om det skulle blåse ned, finner de vel ut av en ny konstruksjon... ? ;-) Garantert gode sommerminner for byggherrene!

:-)

Lindas Lille Leilighet sa...

Åååh så koselig! Husker selv de hyttene vi bygde da vi var små! trengte ikke være noe mer enn et fint tre og en liten plank så var den ferdig. Men ååå så herskapelig den var inni hode vårt! For en fantasi og for en glede:D Virkelig herlig å se:)

KlemKlem

Mona Christin sa...

Hei.

Så herlig med fri utfoldelse. Kan tenke meg hun var stolt av byggverket sitt.

Klem Mona C

Frøken H sa...

Hehe! Så herlig! :) Her har fantasien og gledet fått spillerom ser jeg! ;)

Ha en fin helg! ♥

klem Frøken H

Beate sa...

herlig!!!

god helg

klem beate

Bettum Villa sa...

hihi.. for et fabelaktig byggverk!
Klem Madelén

Smykkas sa...

Så herlig at de får utfolde seg på denne måten.

Siden den rives og bygges opp igjen er det vel ikke nødvendig med byggetillatelse fra kommunen?

Klem

Anonym sa...

Så utrolig fin blogg du har Monica ! Du er utrolig flink å blogge :-) Klem fra Henriette , hils Rune og snuppa fra meg !