lørdag 12. mars 2011

MINE BLOGGFAVORITTER...

Cecilie med bloggen SHABBY, SLITT OG BARE MITT startet i februar en form for award med en fiffig vri. De fleste av oss har enn liste over favorittblogger som vi leser daglig og holder oss oppdatert på. For min del inneholder den listen snart 200 forskjellige blogger som jeg liker veldig godt. Samtidig vet jeg med sikkerhet at det er massevis av flotte blogger der ute som jeg enda ikke har oppdaget. Det er nok en tanke mange av oss sitter med, og Cecilie kom opp med idéen om å hjelpe hverandre litt, ved å lage et hedersinnlegg om våre favoritter. Jeg har allerede oppdaget mange nye blogger som jeg har lagt til i listen min, som resultat av nettopp slike innlegg. Og jeg blir like glad hver gang jeg oppdager nye blogger jeg faller pladask for!


I forrige uke var jeg så heldig å bli omtalt som en av LINE's favoritter, damen bak bloggen HAR EN DRØM. Veldig overraskende og veldig koselig! Søte Line skrev følgende om Tyrifryd:


Monica er ei flott dame, med en fantastisk FLOTT blogg;)
Jeg elsker de herlige bildene, og den artige måten hun skriver på, med glimt i øyet!
Og hun kommer alltid med så koselige kommentarer på mine innlegg...
Jeg blir glad hver gang jeg ser det har kommet et nytt innlegg;)
Veldig glad for at jeg fant deg her inne i bloggeland!
Takk for at du er du;)

Tusen, tusen takk Line! Ordene dine er så fine og gode at jeg nesten rødmer her jeg sitter:) Dette betyr jo at jeg også skal velge ut mine absolutte favoritter. Jeg har forferdelig mange favoritter, noen av dem er selvskrevne til dette innlegget, og andre er nye bekjentskaper. De aller fleste har valgt 3 favoritter, jeg ser meg nødt til å velge hele 5! La oss starte med de selvskrevne først:)

VICTORIA er en jente jeg har blitt veldig godt kjent med det siste året, og siden vi ikke bor så langt unna hverandre møtes vi så ofte muligheten byr seg. Jeg har fulgt den herlige bloggen hennes i litt over ett år, og jeg ler ofte godt av frasene hennes. Hun tar flotte bilder, og finner til stadighet de lekreste skatter i den skumle kjeller'n sin:) Jeg har blitt så bortskjemt med kommentarer fra henne, at jeg sender henne mail og lurer på om hun lever dersom kommentaren (mot formodning) skulle utebli:) Vi snakket lenge om å møtes, og jeg er utrolig glad for at vi ikke bare lot det bli med praten:) Jeg pleier ofte å si til henne at jeg hadde dødd uten henne. Litt satt på spissen kanskje, men slettes ikke langt ifra sannheten. Victoria er en person med bein i nesa utover det vanlige, som jeg har høy respekt for! Jeg er ubeskrivelig glad for at vi møttes, Victoria, og jeg er VELDIG glad i deg!!


VIBEKE er, i likhet med Victoria, en av de mest betydningsfulle personene i livet mitt for øyeblikket. MammasHus er en særdeles innholdsrik og gjennomført blogg, med de flotteste bildemontasjer og en herlig miks av alvorlige og humoristiske innlegg. Hun oppdaget bloggen min for rundt 1,5 år siden, da hun gjenkjente et bilde av Husbonden som hun jobbet sammen med på Lillehammer. Jeg har jobbet på samme sted, men jeg begynte sånn cirka når Vibeke sluttet, så jeg hadde ikke snakket noe særlig med henne tidligere. Helt siden hun la igjen den første kommentaren hos meg, har vi vært erteris i blogglandia (neida Victoria - jeg liker ikke henne bedre enn deg - du er innbakt...;P). Som mange sikkert har fått med seg var Vibeke og Victoria på bloggcamp hos meg i fjor høst, og det er ei helg jeg kommer til å leve på i maaaange år. Jeg kan ikke minnes sist jeg hadde det så festlig fra ende til annen! VELDIG glad i deg, Vibeke!

Disse to bekjentskapene ville jeg ikke vært foruten. Vi 3 har knyttet sterke bånd til hverandre, dette er vennskap for livet!


Den tredje bloggen jeg vil nevne er HANNES DAGBOK. Dette er et nytt bekjentskap for meg. Hanne har en flott blogg, med de nydeligste bilder! Og jeg slutter ikke å la meg imponere av hennes vakre hjem. Det er vel ikke uten grunn at hun stakk av med 4.plass i Norges Vakreste Hjem i 2010! Jeg kikker innom henne daglig og kan rett og slett ikke se meg mett på alle de flotte detaljene i huset hennes! Her er det MASSE inspirasjon å hente, og jeg gleder meg alltid til neste innlegg!

En annen blogg jeg må innom daglig er LINE sin. Denne jenta har et sprudlende og vinnende vesen, og uansett hvor grå og jævlig dagen måtte være blir jeg alltid i godt humør av å besøke henne. Line legger alltid igjen søte kommentarer hos meg, og hun har en evne til å få frem det beste humøret i meg. Tusen takk for at du er du, Line!!


Sist, men ikke minst, må jeg nevne CECILIE som "grunnla" denne flotte award'en. De fleste har nok allerede stiftet bekjentskap med henne og herlige Herman. Her er det også umulig å ikke bli i godt humør! Cecilie skriver utrolig godt, og jeg ler så tårene triller av innleggene hennes. I tillegg viser hun flotte bilder fra sitt nydelige hjem. Åsså her er det inspirasjon i bøtter og spann!!

Dette var altså de favorittene jeg har valgt å trekke frem. Det er 5 vidt forskjellige blogger, og jeg har forelsket meg i dem alle. Var noen av disse ukjente for deg? Da vil jeg anbefale deg å besøke dem, kanskje du også finner din favoritt:) Til de som ikke har blitt nevnt, dere er på ingen måte glemt!! Jeg setter umåtelig pris på hver og en av dere. Blogglandia betyr mer for meg enn dere aner, og det er DERES fortjeneste!

NATTINATT SWEETHEARTS

11 kommentarer :

Vibeke / Mammas Hus sa...

Aaaaaaaawwwwwwwhhhhhhhhh ♥ ♥ ♥ SØTESTE vennen min!!!!! Så fint du skriver om meg, og den andre V'en.

Hahaha, Monica and the two V's.... Trioen sin det!


Dette tror jeg at jeg også må være med på! Må bare bestemme meg for hvilke (andre) blogger jeg vil dra frem. ;)

Godt Isolert/Victoria sa...

Ååååååååååååå, søøøøøøøøøøøøøteste MONICA! Tuuuuusen takk for de søteste ordene. ♥ ♥ ♥

Jeg tror kanskje også jeg vil være med på dette, men da må jeg bestemme meg for noen favoritter utenom dere to da! ;)

Nå er vi på tur ut døra - skal med hurtigruta til Svolvær i det nyyyyyyydelige været.

Klem ♥ ♥ ♥

Mie sa...

Et par av disse er på min bloggliste også, så veldig enig med deg :) Kjempeartig å lese om nye gode blogger på denne måten. *♥*

Allis i Eventyrland sa...

Takk for tips til fine blogger, alltid gøy å oppdage nye! :)

Håper du har en nydelig lørdag!

Har en drøm... sa...

Herlige blogger du viser ♥ Kjenner ikke så godt til alle, men nå skal jeg inn og titte litt;)
Vibeke er en skjønn dame, har mailet litt med henne ang felles kjebne, felles trøst, hihi;))

Og tusen takk for at du nevner meg tilbake, det var kjempegøy! Takk for gode ord ♥

Ha en fiiin Lørdag, kos dere masse!

Klem Line

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..det er så utrolig mange flotte bloggere...ikke lett og velge seg favoritter...
Noen her er nye for meg..så skal titte inn til de:)
ha en fin dag...solen skinner her:)
klemklem

Smykkas sa...

Dette var sannelig en fiks ide. Jeg skal ta en titt innom de bloggene du nevner. Det er alltid flott å få tips om nye steder man bør titte innom.

Tusen takk til deg.

Klem

Marthe sa...

Veldig veldig smart. Jeg oppdager ofte blogger ved at de nevnes i andre blogger eller at de legger igjen kommentarer hos de jeg jeg leser jevnlig. Blant annet din:)
Hvis flere skriver om sine favoritter er det andre som oppdager de også.
Ha en strålende dag:)

HANNES DAGBOK sa...

Ååååååå...kanonsøte deg altså!
FOR EN KOSELIG TING Å VÅKNE OPP TIL PÅ EN ELLERS LITT GRÅ SØNDAG!

Skal selvfølgelig føre denne videre og tusen takk snille <3

Stooor klem!

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Søte, søte Monica!! Tusen takk for varmende omtale - det betyr utrolig mye!! Veldig koselig at du husket at jeg startet den! (rødme,rødme). Og så heldig du er som har fått bestevenner via blogglandia!! Garantert fordi du er så fin person - bloggen din er et tydelig bevis på at du er det! Jeg skal selvsagt ta utfordringen din ; )
Og TAKK for fint innlegg, her var det 3 nye blogger jeg ikke kjente til - og de skal jeg garantert innom! Ha en super søndag!! Stor klem fra Cecilie

Synnøve sa...

Hei på deg! Det var en koselig vri på awards, og en fin måte å oppdage nye blogger på, gjennom en slik "presentasjon", litt mer personlig :) Ha en fortsatt fin søndag! Synnøve :)