lørdag 5. februar 2011

JEG HAR VUNNET!

Tidligere denne uken hadde Arbeidshuset.no  en bildekonkurranse på Facebooksiden  sin. Jeg meldte meg på i aller siste liten, og VANT!! Jeg har handlet flere ganger hos Arbeidshuset, som drives av de herlige damene Eva og Stine, henholdsvis mor og datter. De utøver en fabelaktig service, og de har masse fint! Allerede i dag kom premien i posten, og det var neimen ikke noe småtteri... I pakken lå det 2 store putetrekk fra Notre-Dame serien, og et stolputetrekk i samme serie.


Fra før har jeg 4 lampeskjermer i samme serie, så dette passet jo perfekt! Og det visste jo de herlige jentene, siden det var et bilde av en slik skjerm jeg brukte i konkurransen;) I tillegg har de skrevet en koselig hilsen til meg, på baksiden av dette nydelige kortet. Kan da ikke gjemme dette i en skuff...


Noen har kanskje fått med seg at vår alles kjære Magnhild  har valgt ut Tyrifryd som ukens uthengte i Shabby Fredag-innlegget  sitt. Jeg planlegger, om ikke motangrep, så ihvertfall et tilsvar i morgendagens innlegg, på selveste bursdagen min..

7 kommentarer :

Vibeke / Mammas Hus sa...

Gratulerer så masse :D


Magnhild er jo bare morsom da - selv om innlegget om deg var tamt, var ikke så mye å pirke på med andre ord. Som regel ler jeg godt når jeg leser, men nå var det ikke humring engang.

Mette, Fjellro-sa ♥ sa...

Gratulerer med dei flotte premiane!!! Herlige Arbeidshuset:)
Besøkte dei i fjor sommar...Koseligaste butikken♥

Kos deg på burdagen din!!!! GRATULERER ☺

Klem Mette.

Sommerhuset i bakken sa...

Hei!

For en fin blogg du har ;-) Så mange flotte bilder. Nydelige puter du vant. Gratulerer så mye ;-)

Legger meg til som følger, jeg - for hit kommer jeg gjerne tilbake ;-)

Merete sa...

Hei:)
Bloggen din er fin og mange flotte bilder! Du må ikke bry deg hva ho Magnhild skriver. Ha en flott søndag :)
Mvh Merete

Lykken i Livet sa...

Så nydelige putetrekk du har vunnet!! Heldige du :)
Huff, den dama altså. Ikke bry deg du. Er jo det hun vil oppnå, at de "uthengte" skal gå rett til gapestokken :p Hun er ikke verdt det! Hun skriver jo bra, men bare synd hun skal bruke det til uthenging av andre.
De stolene jeg venter fra Living sender de ja. Men frakten er ganske dyr, om jeg husker riktig kommer den seg på like mye som de to stolene. Så jeg skal se ann om jeg får noen som tilfeldigvis skal innom Oslo i mars til å hente de for meg ;) Veldig lang bestillingstid...mange som vi ha de tydeligvis.
Håper søndagen din er super fiiin!!
Goklem Marie :)

Neet sa...

Nydelig!!! Grattis :D

Monica sa...

Gratulerer så masse med dagen, Monica :) Håper du har en super bursdag med masse oppmerksomhet :)

Så flott premie du fikk av Arbeidshuset! Grattis :) De har mye fint ja :)
Med tanke på Magnhild, om du ser hvem andre hun har tatt for seg skal du nesten føle deg beæret! Hehe :) Men må si at innlegget om deg var tamt! Tror ikke hun fant så mye å sette fingern på nei :)

Klem fra Monica :)