søndag 6. februar 2011

FINESTE HELGEN... Magnhild til tross...

Så er jeg altså 31 år... Dagen har blitt feiret sammen med familie, kaker og snop, og flotte gaver. I går spanderte Husbonden en bedre middag på oss på bygdas beste (og eneste) restaurant. Deilig mat, med det beste selskapet:) Med andre ord har hele helgen vært max avslappende, rett og slett perfekt. Og jeg merker liiiiite til at jeg er enda ett år eldre;) Det siste året har gått så latterlig fort, og det er rart å tenke på at jeg har bodd her i ganske nøyaktig ett år allerede...


Et gavekort på Kremmerhuset er aldri feil! Og jeg vet at de har fått inn masse flotte vårnyheter! Det blir helt klart en tur innom der iløpet av uka;) Tusen takk, mamma og pappa. Dere er de beste, men det vet dere jo allerede;)


I tillegg har Green Gate samlingen min vokst betraktelig idag. Husbondens kusiner begynner å kjenne meg ganske godt, og vet hva jeg liker;) De store lattekoppene hadde jeg fra før, men har satt dem sammen med espressokoppene for å illustrere størrelsen. Såååå søte! Tusen takk, jenter! (og gutter...;))


Så over til noe annet... Jeg nevnte såvidt "vår alles kjære Magnhild"  igår. Det har seg sånn at hun hver fredag henger ut en interiørblogger under en kategori hun kaller "Shabby Fredag". Denne uken var det meg som var den "heldige" utvalgte. Hva som er grunnen til det vites ikke, men mest sannsynlig skyldes det en kommentar jeg la igjen hos henne forrige uke, der jeg uttrykte at det jeg syns det var dårlig stemning inne hos henne. Jeg syns det er trist når folk konkurrerer om å legge igjen den styggeste kommentaren. Men så er det jo en gråblogg, og det er nettopp dette som virker å være Magnhilds hensikt.

Jeg er en av mange som leser Magnhilds blogg hver fredag, og jeg må innrømme at jeg ler av innleggene hennes. Som regel. Hun skriver drivende godt, og treffer hodet på spikeren. Som regel. Jeg hadde ikke tenkt å gi henne denne oppmerksomheten, det er jo tross alt nettopp det hun er ute etter, men denne ukens innlegg var en skuffelse. Dette var ikke mye å slenge rævva i taket for! Som jeg sa til henne syns jeg at hun kunne gjort det skikkelig når hun først skulle henge meg i gapestokken. Jeg kjenner ikke ETT eneste sted at jeg ble fornærmet av teksten , eller kommentarene  som har kommet inn i løpet av helgen.
Men det er én ting som ikke er greit...  Vi er jo alle klar over at det er en viss fare for at bildene våre stjeles ett eller annet sted i cyberspace på ett eller annet tidspunkt, og at vi bør være varsomme i forhold til hva vi legger ut. Derfor legger jeg vanligvis ikke ut bilder av barna våre. Men i ETT av mine innlegg har jeg postet et bilde av bildene  jeg har av barna i trappa. Dette er blant bildene Magnhild har brukt, og gjort narr av... Er det greit?!?! Ikke for meg. Samtidig er jeg smertelig klar over at det er større sannsynlighet for at jeg kommer til å lunsje med Dronning Sonja i morra, enn at Magnhild fjerner bildet mitt fra bloggen sin...

Hun hevder at vi interiørbloggere ikke har noe liv, og hun tror åpenbart at vi alle sammen er hjemmeværende "hemmafruer". Men det er jo klart at det for henne kan virke mer innbringende å drikke seg snydens i helgene, fremfor å ha en rolig og koselig kveld med mann og barn... Deg om det Magnhild! Jeg har valgt å leve slik, og mener det er DETTE og DE som er selve livet...for meg! Det skal nevnes at hun ikke har skrevet noe nedlatende av nevneverdig grad om familien og barna våre, det jeg reagerer på er bruken av dette bildet. Det er ikke noe hyggelig at bilder av uskyldige barn kobles til et innlegg i en gråblogg hvor mobbing er målet. Du må gjerne fortsette å henge oss ut, Magnhild, men vis LITT respekt og hold deg for god til å stjele bilder av barn!!!!! Det er MIN blogg du henger ut, og MINE tær du liksom skal tråkke på. Jeg har ufattelig mange dårlige bilder i bloggen min (sikkert nærmere 2000!) som du LETT kunne funnet noe dritt å si om. Kunne du ikke valgt et knippe av dem isteden???


Her skal tipptopptommelopp-bursdagen avsluttes med film og snop!
Håper dere har hatt en fin søndag, og at alle har vært snille mot hverandre;)

27 kommentarer :

Randi sa...

noe så idiotisk som det opplegget dama der driver med...men hun får jo mange lesere og kommentarer på dette...så da funker det vel. Jeg liker IKKE bloggen hennes...den gir meg ingen ting...absolutt nada....en blogg må gi meg noe....som din gjør.;-)

GRATULERER MASSE med vel overstått dag.

go klem til deg

Mie sa...

Gratulerer med dagen din :) Så fine gaver du har fått, og gavekort på Kremmerhuset er jo bare toppen! Jeg kjenner ikke den bloggen du skriver om, men det er vel ikke lov å bruke andres bilder? Det er jo noe som heter Copyright... Sånt bør man jo anmelde, om ikke til politiet i første omgang, så hvertfall til der bloggen hører hjemme, de fleste som hoster blogger har jo regler for sånt vil jeg tro? *♥*

bikim sa...

gorgeous colours!
Rosa

Mie sa...

Så kjedelig da :( Jaja, da er vel det beste er vel bare å ignorere hele greien, trist med sånne mennesker. Utrolig søt den Green Gate brødkurven din, man blir jo i godt humør bare av å se den på bildet :) Jeg har bakt rundstykker i dag, de ble for en gangs skyld hverken tunge som bly eller flate som pannekaker, hehe. *♥*

Marit sa...

Gratulerer så mye med dagen.
Flotte gaver fikk du også. Fin å få ting man samler på.
:)

Landlige Hjem sa...

Gratulerer masse med dagen din i dag, så flotte gaver du har fått♥
Herlig med gavekort fra Kremmerhuset, de har fått inn så mye lekkert ;)
Ja er det ikke stas å bli feiret!!♥
Synes du reagerer helt rett, ikke greit å bruke bilder av barna!!
Bra dette ikke ødela helgen din ;))
Nyt nå resten av feiringen og ha en fantastisk flott ny uke!! ,)
Klemmer, Anki

Anonym sa...

Hei, gratulerer med dagen :-). Gode innlegg på bloggen din. Har prøvd å få sendt en epost til NIB men kommer ikke gjennom. Tenkte alle dere som har interiørblogg hos NIB kunne ha laget en diger interiøbok med de beste bildene og de beste tipsene.. Jeg elsker hvitt, litt farger og blanda miks. Og blir det bok så skal jeg garantert ha den :-P, så kan jeg nyte interiørene deres de kveldene jeg ikke orker gå på nett! Tips de andre og tenk på det? Hilsen Lillian :-)

Fru Hansen sa...

Gratulerer med dagen! :)

Jeg har heldigvis aldri lest Magnhild sin blogg, og kommer ikke til å gjøre det heller. En av tingene jeg liker veldig godt med interiørbloggere er at det kun er positive tilbakemeldinger. Må vel være en løsning å slutte å følge hennes blogg. Det er vel eneste måten som er effektiv for å uttrykke at hun har trådd over en grense.

Ha en strålende uke :)

Har en drøm... sa...

Gratulerer med dagen Kjære deg!
Og så flotte gaver da gitt - så gøy;)
Hørtes ut som en kos bursdag med middag på resturant og greier... det fortjente du nok;)

Magnhild lar jeg stå uten kommentar! MEn er veldig enig i det su skriver;)

Ha en strålende ny uke!

Klem Line

Elin med Draumesidene sa...

Kjære du! Er ikkje så skrivefør for tida, men måtte berre skrive nokre ord. DRIT i Magnhild. Ho har eit image, der ho må finne andre å hengje ut, fordi lesarane hennar ventar på det kvar fredag. Sikkert ellers også. Det irriterer meg også, viss ho viser bilder av barn, eller skriv nedsettande om familien til bloggaren ho angrip. Eg har vore innom nokre gongar, men les ikkje slike bloggar. Som eg har skrive før; det er lett å slengje drit. Det er mykje vanskelegare å vere kreativ og inspirere andre!

Ynskjer deg ei flott veke!
Klem E :)

Mette, Fjellro-sa ♥ sa...

Herlig feiring av bursdagen din:)
Og so mange flotte presanger ☺
Elsker Green Gate♥ Skjønne farger og mønster...

Ang. Magnhild.Ho vil nok fortsette med "dette",so lenge ho får respons på innlegga sine;)
So då er det opp til oss...

Ønsker deg ei fin, ny veke!!!

Klem Mette.

antibloggeren sa...

Enig angående bruk av bilder av barn. Jeg gjør det aldri ellers, og det var en glipp denne gangen. Bildet er nå fjernet. Happy bday and all that. Mag

antibloggeren sa...

Forresten interessant at dere mener det kun er positive tilbakemeldinger på interiørblogger. Jeg ser det kanskje litt annerledes.

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Takk, Magnhild - men bildet ligger jo der fortsatt?!?!

STYLIZIMO sa...

Gratulerer så mye med dagen som var! Så mye flott du har fått. Heldig deg :)
Når det gjelder strikke oppskrift på blomsterpotten så fulgte jeg oppskriften på denne puten( http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=117&d_id=53&lang=no), men jeg droppet de 3 rillene på her side så det ble 38 masker med pinne nr3.
Lykke til!
klem Nina

Anonym sa...

Det er faktisk ett bilde av cremes datter der også, i 100 roser og kremfløte, så jeg tviler på at det var en glipp..

Hansen- Lind sa...

Heia :)
Så fint du har hatt en fin bursdag, og kan vel gratulere deg så mye med dagen her å :)
Utrolig hva man ikke skal bli hengt ut om... *rister på hodet*. Nei hev deg over det du!!
Men en STOR glipp av henne å bruke bilde av bilde!! De er jo tross alt uskyldig uansett!!

Klem

Geir sa...

Nå har jeg lest bloggen din, og jeg har lest Magnhild sin blogg, og jeg har lest dem begge opp til flere ganger. Det som forundrer meg er denne kritikken av dette bildet. Bildet som ble brukt hos Magnhild var umulig å bruke til å identifisere noen. Man kunne lett bli ledet til å tro at dette var bilder av noen vilt fremmede som valgt ut fordi de var pene. Bildene var for små, og uklare, og rett og slett ganske uintresange. Derimot er det veldig lett å finne ut hvem det er bilder av her på bloggen, de andre bildene som er brukt til å illustere inlegget her, de som Magnhild ikke brukte er forstørrelser av alle som er familie medlemmer, med kommentarer.

Viss kritikk skal rettes mot noen, av bruk av bilder av barn ( og egne barn) så er det vel mer legitimt å begynne her?

Nina sa...

Gratulerer med overstått dag :)

Magnhilds blogg har jeg vært inne på EN gang, og aldri mer. Ble nærmest deppa av å være der.

Ha en flott mandagskveld :)

Klem fra Nina

bodil sa...

Hei.Gratulerer så mye med dagen som var.Så mye fint du fikk.Kjempe nydelig.Er så fint med Green Gate.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Karma sa...

Grattis med dagen på etterskudd! Håper du koste deg masse med familien din! Og ang hun bloggeren... Husk at det er noen som sliter veldig med dårlig selvtillit og den eneste måten å få seg selv litt opp er å rakke ned på andre, føre sine egne problemer og feiler og la alle andre få de... Jeg liker bloggen din jeg, du har utrolig mange fine bilder!!!

Klem Kaja:)

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Kjære Geir!
Jeg undres litt på om du har barn selv... I disse dager er det ofte slik at det er mine, dine og våre barn - og i den sammenheng er det flere involverte som kan reagere. Deriblant en mamma, en pappa og barna selv. Jeg poster ikke bilder av barna til vanlig, bildet Magnhild brukte er det eneste jeg har postet av alle 4. Jeg har fått samtykke til å bruke bildet i bloggen min, i et innlegg av hyggelig art. Jeg har presisert i innlegget mitt at det ikke er skrevet noe stygt om barna eller familien min, men det er alikevel ikke noe ålreit å se sine håpefulle i en hatblogg. Som nevnt tidligere er disse barna så store idag at de vet at de er avbildet i bloggen min, men derifra til at de skal se seg selv i en blogg av Magnhilds art er ikke ønskelig. Noe som allerede kan være for sent. Mulig jeg kan takke meg selv for at nettopp dette bildet ble brukt på denne måten, siden jeg var så "dum" at jeg postet det i min egen blogg. Jeg er nok såpass naiv at jeg ikke hadde trodd at det skulle bli brukt i en slik sammenheng. Og selv om folk flest ikke kan gjenkjenne ansiktene, så kan de avbildede samt familien gjenkjenne dem. Derfor ba jeg Magnhild om å fjerne bildet, noe hun gjorde. Jeg skjønner hvilke bilder av bilder du sikter til på bloggen min, og på mange av dem er jeg selv som liten. Bryllupsbildet av mine foreldre går også igjen flere ganger, og jeg hadde reagert på samme måte om det hadde vært bilde av dem hun hadde brukt, men man verner litt ekstra om barna sine, gjør man ikke?!
Og det er ikke jeg som har blåst opp dette inne hos Magnhild, jeg har bare sagt min mening i bloggen min. Hvis du vil ta de som holder poteten varm må du nok oppsøke andre enn meg.

Hulda sa...

Gratulerer med vel overstått bursdag. Så mye fint du fikk, flotte bilder du viser av det hele også.

Har også sett den bloggen, det er jo bare til å le av. ;)

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Kjære Monica.
Gratulerer med dagen på etterskudd...
Håper du hadde en fin feiring;))

Magnhild ja...driver hun enda på??
Jeg var innom der en gang men det var ikke en blogg som fristet meg å besøke igjen for å si det sånn.
Hun får drive med sitt så driver vi med vårt.
Jo mindre oppmerksomhet hun får desto bedre..
Hev deg over det. Hun er sikkert overbegeistret over at DU NÅ har nevnt henne i innlegget ditt...desverre!!

Noen må alltid mene noe om alt og slik kommer det alltid til å være..

Ønsker deg en super duper kveld og grattis med gaven fra Arbeidshuset, heldiggrisen!!!!
Klem

Anonym sa...

For det første er det å sjele biler fra andre, dårlig moral! Kan du ikke sikre bildene mot å bli kopiert? Min datter har blogg, og hun har sikret sine bilder, de går ikke ann å kopiere( dette vet jeg for jeg har prøvd å stjele bilder av mitt bestemorgull)Kan ikke fortelle deg hvordan, men vet at det funker.

Karin i nesset.

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Hei Karin,

Jo jeg tror jeg skal gjøre det heretter. Har vært borti en "oppskrift" på hvordan man gjør det, må bare finne den igjen;)

hobbyvimsa sa...

Heisann!

Gratulere med bursdagen som har vært.Har vært hos M å lest,og vil bare si at du ikke må ta det personlig,stå på og fortsett med det du har gjort til nå.Kjempe fine bilder du viser oss!!

ha en fin onsdag!!

Klem Linda:)