torsdag 29. juli 2010

Skal, skal ikke.....

Denne klesrullen ble min under "garasjekuppet" som jeg skrev om HER for en tid tilbake. Etter å grublet en stund over hvor den skal plasseres har den nå endt opp på kjøkkenet. Men jeg får den liksom ikke til å passe inn... Visst er grønnfargen og rusten fin, men jeg liker ikke fargen på treverket..den er liksom i guleste laget, mye gulere enn på bildet!


Jeg har tenkt litt på om jeg skal spraylakkere støpejernet sort, og male treverket hvitt... Da ville den passe fint inn på kjøkkenet, som er hvitt, med sorte hvitevarer.Da ville den jo bli lettere å dekorere med litt blomster og stæsj...;) Hva syns dere??

7 kommentarer :

siren sa...

Har en likedan sånn jeg også, men i andre farger. Skjønner godt problemet ditt, og her er en virkelig "tricky" sak pga at den ser ut til å være i så god stand. Det er muligens en god verdi på klespressa slik som den er nå, men om du maler den vil nok verdien forsvinne pengemessig...men ikke til å glede deg på kjøkkenet! :)

Om jeg skulle spraymale den så ville jeg i hvertfall brukt en matt svart farge, det spraya jeg gryta mi med, og det ble kjempefint og så helt naturlig ut.

Lur ide og også male plata hvit...kanskje i vannfarge, da er det jo ikke noe problem å ta det bort om du angrer senere. Uansett hva du velger å gjøre så gjelder det å følge hjertet ditt, hva du virkelig vil...og med dine fantastiske maleegenskaper så gleder jeg meg allerede til å se resultatet! Puh, ble langt det her...hehe. Klem :)

Hjertedamas blogg sa...

Hei!! Det blir litt av en jobb og lakkere/ male rulla.Evt kan du kanskje bruke hvitvask (panelhvit)på treverket for og få det hvitere. Eller blande hvitmaling med whitesprite. Vedr. lakk, Fargerike har etter sigende fått lakk hvor man vistnok velger farge selv, og kommer tilbake for og få fyllt opp sprayflaska. Jeg har ikke fått sjekket dette ut ennå, men det høres veldig bra ut. Jeg har selv en gammel og rusten klesrulle, men min står ute på verandaen. Fortsatt god sommer! Hjertedama/ Grethe

Guttemamma sa...

Ikke godt å si...sorry:-)
Har en nesten lik på vaskerommet og den er bevart som det opprinnelig er,passer godt inne der synes jeg. Ikke så gulnet heller. Spennende å se hvordan den blir om du maler,høres jo stilig ut!!
Nattaklem

HusmorDronninga sa...

Det er kanskje dumt å spraylakkere en så fin, og godt holdt klesrulle... men hva med å lakke eller beise treverket, så det får en litt mer slitt look..og du får bort det gule... grått, eller hvitbeiset tre kan være en idè..

Lykke til med valget i alle fall :)

Home By Virginia sa...

Hei søte du ♥

Mal & spray i vei...!!! ☺ Det ville ihvertfall jeg gjort... Hi hi

*God helg*

Klemmer fra MV ♥

p.s jeg tar selvfølgelig imot utfordringen... ;) Kommer snaaaart et innlegg om den...

Hansen- Lind sa...

Tror jeg ville gjort det jeg kunne for å få den til å passe mer inn.. ;)
Lykke til uansett hva du gjør :)

Landlige Hjem sa...

Hei Monica, såå mye lekkert du har her! :) Ååh, tusen takk for denne morsomme utfordringen!♥ Koselig at du tenkte på meg :)
Er det greit om jeg sparer den til en senere anledning?
Oj, så lekker, jeg tror nok jeg ville ha beholdt den som den er, nyyydelig skatt!!♥
Ønsker deg en flott helg :)
Klem fra meg,
Anki