fredag 23. april 2010

Er det noe galt med meg.....

....hvis jeg sier at jeg gleder meg like mye til morgensdagens loppis, som jeg gjør til 17.mai og julaften på en gang?!? Det er jo egentlig forholdsvis urettferdig gjort mot både 17.mai og julaften, siden de er bare èn gang i året...loppis kan man faktisk risikere å snuble over rett som en skvett... noe sier meg at jeg har skrudd forventningene i overkant høyt, men å gå glipp av et loppemarked er da tross alt mye verre enn å ha vært på et elendig loppemarked, syns dere ikke?! :)


Ryktene vil ha det til at det var kul på veggene i samfunnshuset når dørene ble åpnet i fjor, så jeg har selvfølgelig tenkt å være tidlig ute. Men overnatting i sovepose foran døra blir det altså ikke;)


Meeeeen, jeg har en plan B nemlig... Jeg var på bruktbutikken forrige lørdag, og kom over et desilitermål i emalje i hvitt og grønt, skallet og skjønt... Ikke spør hvorfor jeg ikke kjøpte det, det er for meg helt uforståelig. Men i morgen har jeg altså planer om det skal bli MITT! Hvis det ennå står der vel og merke...
Bilder og loppisinnlegg kommer selvfølgelig, uansett hva jeg måtte ende opp med:)


♥ ♥Ønsker dere alle en herlig vår-fredag♥ ♥

3 kommentarer :

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Lykke til på loppis i morgen! Jeg skal også, og jeg gleder meg like mye som deg! :D

Krysser fingrene for at du finner noen skatter! Happy hunting!
Klem!

Godt Isolert/Victoria sa...

Masse lykke til! :)

Bjørkely sa...

hei hei!
Jeg har kjent på den loppis følelsen jeg også.. det er den deilig spennende følelse! kjenner meg igjen i det du skriver.
Lykke til!