lørdag 13. mars 2010

Nettshopping...

Fredagens shoppingtur sammen med mamma bar ikke frukter for meg, og måtte derfor kompenseres med en liten oppdateringsrunde i diverse nettbutikker, noe som resulterte i at varer plutselig hoppet opp i forskjellige handlekurver, og noen hundrelapper (uten å nevne hvor mange) bare fløy ut av kontoen min...;)

På H&M Home fant jeg disse herlige putene...man kan da ikke la slike kupp gå i fra seg kan skjønne;) De fåes i hvitt også.


Og 2 stk matchende kjøkkenhåndklær...(det er vel nå jeg burde gått på jakt etter slagbenk til kjøkkenet for å sette putene i, hihi...:)

Hos Lobelia.no kom jeg over disse tingene som snart dumper ned i postkassa i Vikaveien:


Disse skiltene har jeg lett lenge etter.. jeg kjøpte skiltet med Pandekager på Kremmerhuset for en tid tilbake og kom over skiltet med Kiksekage og Koldskål hos Landliv.no men dessverre var de helt utsolgt til min store fortvilelse....lykken var derfor komplett når jeg fant de hos Lobelia!!! Dessverre hadde de ikke igjen Brownies, men jeg har de 3 andre - som skal henges under den nye kjøkkenvifta! Oh Joy!!!


Siden vi har så stort hus (les: ironi) er det helt på sin plass med et skilt som viser veien til kjøkkenet, syns dere ikke?? ;) Og til slutt denne herlige supplylisten med 12 små magneter du kan sette på de tingene du er tom for. Magnetene står neppe på samme plass om du hiver skiltet i veska og reiser på butikken for å handle, men så er det vel heller ikke det meningen at dette skal være en praktisk anordning av den typen:)


Det har vært stille på bloggfronten de siste dagene, det går i ett med jobb og oppussing/rydding, samt en masse andre små og store prosjekter. Det siste prosjektet er et vitrineskap i heltre eik som har fått ny nordisk 50-tallsdrakt - mer om det i neste innlegg:)
Mamma og pappa er så snille og har tatt turen opp hit fra Lillehammer med bilen min (bortskjemt...jeg?!?!) så siste kveld før de setter seg på flyet nedover igjen skal nytes med ribbe og alskens tilbehør;)
Ha en flott lørdag alle sammen - TUDDELU!! ;)

Pssst: Noen som vet hvordan jeg får flyttet gagdets til ønsket plass i bloggen?? Jeg får ikke flyttet rundt på dem lenger, og har prøvd både med nytt og gammelt redigeringsprogram....håper noen kan trikset?!

10 kommentarer :

Hanne sa...

Masse herlige nettfunn her, ja. Nå er det bare å glede seg til postmannen (eller -damen) kommer med pakke!
God helg :-)
Pludrehanneklem

Kari sa...

Oi, det var virkelig mange fine skilt! Nå ha du noe veldig fint å glede deg til :) Og de putene ville jo passet perfekt i en slagbenk ... det ene fører det andre med seg ;)

Jeg hadde også problemer med å flytte gadgetsene, men det ble bedre med det nye redigeringsprogrammet. Rart at det ikke funkler hos deg (og det er sikkert veeeldig irriterende!) Håper du finner ut av det :)

Kos dere masse med ribbe i kveld!
Klem fra Kari

Godt Isolert/Victoria sa...

Kjempåefine ting du har handlet!! :) Blir morsomt når de kommer i posten. Det så ut som de var fri for de Tildaboksene på Hobbybutikken på Storsenteret da jeg suste forbi der i dag. Jeg garanterer ikke at det er riktig for jeg hadde det travelt, ungene var grinete og det var masse folk der inne så jeg orket ikke gå inn for å se ordentlig eller spørre...

Ribbe med tilbehør hørtes NYDELIG ut! Her skal vi ha hjemmelagede hgamburgere!

KLEM

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Masse fine ting du har kjøpt deg☺ Er so kjekt når ein finn ting ein har vore på leit etter ei stund☺

Klem M♥

Beate, A Brighter Day sa...

Da er vi flere som har vært stille på bloggen pga oppussing og jobb, greit å vite :)

Så mye fint du har bestilt! H&M home har virkelig mye lekkert å by på...

Ha en deilig søndag :) Klem

ennah sa...

Hei.
Så utrolig fin og inspirerende blogg du har!! Du lager jo så flotte ting også;)!!! her kommer jeg nok til å trives:):)
klem

ennah sa...

Hei.
Så utrolig fin og inspirerende blogg du har!! Du lager jo så flotte ting også;)!!! her kommer jeg nok til å trives:):)
klem

Hilde sa...

Tusen takk for titten i en kjempefin blogg! :-)

adalesverden sa...

hei
så på innlegget med kista di. superflott.
Spendt på om du forteller hvordan du malte teksten på;)

salige lavendel sa...

Så mye fint du fant.Tenker du ser spent etter postmannen i dagene som kommer om han har med noen hentelapper til deg =)