torsdag 4. juni 2009

Før & Etter - Hjørneskap

Er så heldig at jeg har FÅTT et gammelt hjørneskap av en slektning.
Det må innrømmes at denne sponplatehaugen av et skap rett og slett har sett sine beste dager, og har desidert gått ut på dato...ihvertfall hva MIN smak angår... 
FØR:
Men hvilke underverker gjør vel ikke en pensel og et spann hvitmaling, kombinert med optimisme og en dose godt mot??? :)
ETTER:
Glasset hadde gjennomgående blysprosser og viste seg dessuten å være sotet i en slags gul/brun 80-tallsfarge, så det gikk av med døden til fordel for et lite stykke tapet. 
Underlaget er midlertidig, (hadde det som vanlig travelt med å se resultatet kan skjønne...) så derfor har tapeten fått noen bulker, men det er jo en smal sak å ordne, bare jeg finner en passende plate jeg kan skjære til.
Patinering var en del av den opprinnelige planen, men det utgår...
..foreløpig ihvertfall:)
Syns dette hjertet gjorde seg godt på døren, så det får nok sin faste plass der:)
...så får vi nå se hvor lenge det varer...;)
Ønsker alle en riktig god natt! 

Posted by Picasa

6 kommentarer :

På landet sa...

Så koselig skapet ditt ble. Gøy å se hvor fint det blir.

ha en fin dag.

Frøkna på Heimstad sa...

Kjempefint! Så flink du har vært! Tapeten var stilig. Jeg har også et slik hjerte! Artig:-) Har det hengende på ei hylle. Kjøpte det som gave til Kjæresten, men det var jo en fin ting for
meg også;-))
Fin fredag:-)!!

ralfefarfars paradis sa...

Det var total makeover!! Synes det var mye finere før..haha..utrolig hva maling kan gjøre..synes du er veldig flink til å se potensialet i ting og tang. Takk for hilsen inne hos meg- synd du ikke fikk sett bildene..men det er mye tull med bloggen til tider..skikkelig irriterende er det!!! jaja-går jo som regel over.
Ønsker deg ei god helg!

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Tror ikke jeg har vært inne her før jeg... Koselig blogg du har!
Skapet ditt ble kjempelekkert! Utrolig hva maling kan gjøre!

Ha en fortsatt fin uke :-)

RandiSu sa...

Det var total forandring, ja:-))
Bare helt nyyydelig, synes jeg det ble. Og der ser en hvor mye vi kan gjøre med litt maling istede for å kaste og kjøpe nytt.
Du har vært kjempeflink:-)))
Ha en fortsatt fin uke!

Sandra sa...

Er så glad du legger ut slike før og etter bilder samt berkrivelse. Utrolig inspirerende for meg i allefall. Og så bra at de gamle møblene blir fornyet i stede for å kaste de og kjøpe nye.

Go helg:)