tirsdag 12. mai 2009

Shabby speilprosjekt

Har lenge hatt lyst på et gammelt vindu med sprosser jeg kan lage speil av...men jeg finner det jo aaaaaldri..

Så i mangel på gamle skatter, får jeg gjøre et forsøk med noen nye kjøkkendører som jeg har fått helt gratis:)

Tenkte jeg skulle prøve å slipe, pusse og skrape disse så de blir passe grove og slitte. Så vil jeg male dem hvite etterpå og prøve å jobbe meg frem til en passende patina. Er det noen som har gode tips til valg av maling og egnet verktøy, tas de i mot med TAKK!

Har bestilt speil til å sette inn i dem etterpå, det kostet jo nesten ingenting heller:) 

Lurer på om de blir fine å henge ved siden av hverandre i gangen i det nye huset mitt...kanskje...om ikke så har jeg ihvertfall et lite prosjekt å henge fingrene i;) 

Fikk katalog fra WallWords idag, der fikk jeg dette veggordet gratis:

Det passer akkurat øverst på speilet, så tror det havner der:) 

Hvordan kan det ha seg at man alltid baker kaker til et helt slektstreff ved hver eneste bursdag?! Mamma ble feiret med nærmeste familie forrige søndag, vi var 6 voksne på 3 store kaker...åssen vi tenkte vi skulle klare å spise så mye skal være uvisst, men ingen av oss er nevneverdig storspist:)

Jeg måtte pent ta med meg restene av gulrotkaken min hjem, så da kunne jeg glede kollegaene mine med någgå attåt kaffen mandag morgen...og vips! så var den borte..

Få mye skryt for denne kaka, selvom det rett og slett er Toro 123. Jeg steker den i springform istedenfor langpanne. Deler den så i to, og dynker den med appelsinjuice. Så legger jeg ostemasse mellom lagene og utenpå såklart, denne gangen ble det jordbær til pynt...

Ønsker alle en flott tirsdagskveld!

Ingen kommentarer :