onsdag 8. januar 2014

{ On The Other Side }

I forrige innlegg  viste jeg det nye vinduet mellom stuen og kjøkkenet, sett fra stuen. Og for å gi dere en fullkommen illustrasjon av husets mest omdiskuterte vegg (som tettes igjen og rives ned i tide og utide) må jeg jo nesten vise det fra kjøkkensiden også. Det ble minst like trivelig som på på den andre siden:)


Her ser dere bedre hvor døråpningen en gang var. 
Som igjen er forklaringen på hvorfor kjøkkeninnredningen stopper ved høyskapet... :)
For å fylle det tomme hullet som oppsto når døren ble tettet igjen, snekret jeg mitt eget Skafferi. 
(Tidligere skrevet om HER)
Plassbygd  kan man trygt si - for etter 3 strøk med maling utvidet treverket seg, så nå sitter det bom fast!
Men det gjør jo ingenting, det er både praktisk, annerledes og unikt - så det skal ikke noe sted uansett:)


Jeg er ihvertfall strålende fornøyd med både kjøkkenet, skafferiet, vinduet og ikke minst mannen :)

♡ TUDELS 

1 kommentar :

toves sammensurium sa...

Rett og slett helt fantastisk!!!!! Dette ble kjempekoslig,etter mye om og men håper jeg du ikke forandrer noe mer nå for dette var toppen!!!! :)))
Toveklem :)