torsdag 28. juni 2012

{ SÅ SANSELIG.... }

Dere husker kanskje Sanselig Sommer, boken med de flotteste sommerbilder fra interiørbloggernes egne hjem, som kom ut i fjor sommer?! Damen bak denne boken, Franciska Munck-Johansen
gir i november ut oppfølgeren; Sanselig Jul. Og jeg er så heldig å få være med! 
Sidene mine er klare, og her får dere en liten "førpremiere".


Du kan lese mer om Franciska og Sanselig Jul HER.
Det kan det være lurt å forhåndsbestille, da Sanselig Sommer ble utsolgt etter bare 4 uker. 
Liste over forhandlere finner du HER. Jeg har sikret meg en utgave, har du? 

Psssst: Superduper julegave!

mandag 25. juni 2012

{ SOMMER på soverommet }

Nå som sommeren har kommet til nord, har jeg fått igjen litt av gnisten som har vært borte en stund. 
Sommer er vel å ta hardt i , men det har i det minste endelig blitt grønt og graderstokken har passert 10 grader ved et par anledninger. Vi har til og med pakket bort ullundertøyet;)
Soverommet har fått sommerblomster og vårlige tekstiler. Blir du med inn på en titt?


Jeg elsker det gamle vinduet, og skulle veldig gjerne hatt tak i et til - slik at Husbonden også fikk et på sin side (da blir han sikkert KJEMPEGLAD nemlig...;P) Det trenger ikke være likt, men det må være gammelt og nogenlunde like stort. Så bor du her i Vesterålsområdet og vet om et vindu eller to er det bare å rope ut:)


 Håper dere har det supert,  her nytes feriedager 

{ St.Hans feiring på RUNETUN }

Vi feiret årets St.Hans i fred og fordragelighet på hytta i Bø i Vesterålen. Siden vi hadde et helt påbygg å brenne ble det et stort bål, men dertilhørende bålvakt til klokka 04.30. 
Men hva gjør vel det i slike omgivelser og sol hele natta?


Bildene er tatt klokka 23:40...
 Man kan da ikke annet enn elske det! Vi har tatt ferie, og jeg gleder meg til å (forhåpentligvis) få gjort ferdig bad og entre på hytta 
til vi får storfint Lillehammer-besøk. Vi gleder oss og teller ned:)
Håper dere alle hadde en feiring!

onsdag 20. juni 2012

{ FORANDRING FRYDER - Gult er Kult }

Dere som har fulgt meg en stund husker kanskje at jeg på denne tiden ifjor fikk et akutt behov(?) for en GUL STOL. Den forble gul i cirka 2 uker, før den ble malt brun og ble så lite fin at den aldri siden har blitt vist her på bloggen...:P I år som i fjor, dette begynner nesten å bli en tradisjon, har behovet for en gul stol meldt seg.
Sommergul!Sammen med selvplukkede smørblomster og en frisk sitronmelisse på det turkise brettet, syns jeg det ble riktig så kult?! Herlig med freshe farger i denne lyse og fine tida:) 


Bloggen er under oppussing om dagen. I første omgang ny header og ny mal, så skal jeg rydde litt i knapper, linker og dingser i helgen. Trenger litt luft og forandring her inne også - så hold ut med meg mens jeg roter og rydder den neste uken;)JEPP! Vi fyrer i peisen...! Langt i fra sommer her for tida, men man kommer langt med å late som;)

søndag 17. juni 2012

{ SOMMER på trappa }

Vi har hatt et par dager med sommertemperatur (i nordnorsk målestokk, hvilket betyr over 10 grader...) og endelig kan man begynne å plante litt ute. Ironisk nok har det nettopp blitt grønt her oppe, og det er 
bare en snau uke til sola snur igjen...;P Men så er lyset her oppe fantastisk, og høsten aldeles nydelig 
- og varme klær har vi da såvisst i bøtter og spann;)


Dagen tilbringes i horisontal posisjon på Ektorp'en idag, 
etter en særdeles festlig lørdagskveld ute i det fri, med grillmat, mye god drikke og fine venner 

Håper din søndag er bedre enn min;)

onsdag 13. juni 2012

{ INSTA-addict }

Min favoritt APP akkurat nå er Instagram
De aller fleste er nok allerede kjent med programmet, og kanskje til og med en addict slik som meg?!
For de som ikke kjenner til Instagram, er dette altså en APP for iOS og Android. Et bilderedigeringsprogram  hvor du kan ta bilder, legge til diverse digitale filter, rammer og hashtags - og dele bildene på andre sosiale medier. Nesten som en bildedagbok...?! Jeg er hekta, er du?

mandag 11. juni 2012

{ Tilbake til HVERDAGEN... }

Vel hjemme igjen etter mitt livs fineste ferie... Sol & varme var godt for sinn og skinn, men best av alt var det å være sammen med familien. Nå teller vi ned dagene til neste gjensyn om 4 uker....


Det har skjedd lite på interiørfronten de siste ukene, men endelig har vi begynt å gjøre ting utendørs igjen! Jeg venter fortsatt spent på om staudene fra i fjor snart våkner fra dvale, eller om de rett og slett har avgått med døden?! Jeg krysser fingrene for at noen varme soldager gjør susen;)


Dagens bilder er fra trappen og inngangspartiet. Den gamle margarinkassa har jeg tigget til meg av noen venner. Den er uten bunn, men den skal bare stå til pynt så det hefter meg ikke;) 
Mulig den blir nattbord på hytta etterhvert...?


Jeg har et lite håp om å få gjort ferdig siste rest på trappa de neste dagene, 
så kanskje dere snart får se hele inngangspartiet som vi bygde i fjor;)

Håper dere alle har det fint?!