torsdag 19. januar 2012

LESERNES ØNSKE: Vår Stue - Vol.1

I forrige uke spurte jeg leserne mine hva de ville se mer av på Tyrifryd. Meningsmålingen (som du finner øverst i høyre kolonne) viser at de aller fleste vil se oversiktsbilder av stuen vår. Siden stuen vår er liten (og vanskelig å ta bilder av) blir det bare ett oversiktsbilde, samt et bilderas med en mix av "semi-oversikt" og litt detaljer.


Sofaen vår er en Ekornes Arion Fairytale, og er meget omstridt innenfor husets 4 vegger. Jeg har nemlig et særdeles sterkt hatforhold til den, mens Husbonden føler det helt motsatt...til min store frustrasjon selvfølgelig! Den er praktisk, jeg er enig i det. Men mens Husbonden øser om seg med superlativer i fleng, mener jeg at det stopper der. Praktisk, punktum. (Joda, jeg er vel til dels enig i at Fairytale'n (eventyrkroken) er god å ligge i, men jeg klarer meg uten altså...;P) Bearbeiding av Husbonden har nå pågått i pinlig nøyaktig 2 år, og han er fortsatt like urokkelig. Men jeg har likevel et ørlite håp om at det innen utgangen av 2012 står en grå Ektorp her...*krysser fingre* Anyway; her er bilderaset:


Nytt bilderas i neste innlegg - da fra en annen vinkel;)

Glad torsdag - vi blogges

26 kommentarer :

Jatte sa...

Fiiiiint!
Moro og se oversiktsbilder også :))

Ha en fin kveld,
Klem Jatte!

Hulda sa...

Skikkelig stilig! Så flotte og rustikke møbler og detaljer du har. Hadde sansen for den kassen ved bordet. Virkelig gjennomført og fint!

Saras stove sa...

For en nydelig stue, full av gøye detaljer! Veldig spennende! Syns nå ikke sofaen var så værst jeg..du har klart å "dempe" den fint ned med puter, tepper osv. Men en grå ektorp er jo aldri feil ;) Ha en flott kveld! Klem fra Sara

Marimor sa...

Så flott stue:)
Så mye fine detaljer!

Her kunne jeg kost med :)
Klem Mari

Recipe for Joy sa...

ÅÅh. Så nydelig. <3 Helt herlig. Ønsker meg en ektorp selv. *Drømmedrømme*

Klem :)

Marits Hverdagsgleder sa...

Fine oversiktsbilder :) Er enig med deg i at en grå Ektorp hadde gjort seg, selv om du har kamuflert "hans" sofa godt :) Har planer om en grå Ektorp selv om noen måneder.
Skulle gjerne sett nærbilde av "kassa" di :)
Klem

Ingrid Louise sa...

Kjempefin stue!!
Syns ikke sofaen var så verst jeg!! ;-)
klm ingrid l

Ønskedrømmen sa...

Kjempekoselig stue med mange fine detaljer.
Jeg skjønner frustrasjonen din ang sofaen, vi har også en mørk skinnsofa, og drømmen min er en ektorp med ett grått (til vinter) og ett hvitt trekk (til sommer).
Krysser fingrene for at 2012 bringer en Ektorp i hus både hos deg og meg! :)

Klem

Vibeke / Mammas Hus sa...

Åååååååhhhhh..... ♥sofakroken♥

Jeg ønsker meg også en grå ektorp hjørnesofa! You and me, baby!! :D

Fineste bildene, så bra de er - du er flink!!!

*saaaaavneeeer deg*

Frøken Andersen sa...

Kjempekoselig stue =)
Likte den bryggerikassa di!! Bor på Hamar nemlig;)
Ha en fin kveld!
Klem Line

Siv`s verden sa...

Nydelig stue du har Monica:)

Klem

Har en drøm... sa...

Kjempefin stue Monica!
Og FLOTTE bilder;)
Jeg har akkurat samme greie som deg her hjemme, har såååå lyst på ny sofa (og nye stuemøbler...) men det er foreløpig ikke aktuelt nei:(

Masse fine detaljer ♥

ELLEMELL sa...

så kjekt med oversikt!
veldig fin stue:)
likte godt bildet over sofaen! er det sandrine?

fin kveld!
klem ellemell

Anonym sa...

Så pent du har det:) Jrg synes sofaen passet veldig godt inn, nydelig med pledd og puter i, kunnr gjerne tenkt meg den jeg:) Ektorpen finnes jo snart i annethvert hjem, dessuten ser den så "rotete" ut når man tar den ibruk...

Hjertebank sa...

Kjempe fint!! Litt godt å høre at det ikke bare er min mann som setter seg på bakbena når det gjelder sofabytte...Vi har en sort skinnsofa og argumentene for å beholde den er mange fra mannens side..Men uannsett hva han sier ønsker jeg meg like mye en grå Karlstad hjørnesofa fra, ingen ringere enn, Ikea ;o)Vi får krysse fingrene for at våre kjære mannfolk snart blir mere samarbeidsvillige på sofafronten ;o)

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Nysekig.. herlig stue, flotte detaljer og fargevalg!! love it:)

God helg, snart :)
klemmer

Christina og Espens hyttebygging sa...

Kjempefin stue du har! Gøy å se oversiktsbilder også, flotte bilder! Ektorp ja, fineste sofaen ever! God å sitte/ligge i er den å, selv om det slett ikke er det viktigste, hihi ;-) Mannen her i huset er ikke spesielt glad i fargen på vår (hvite) Ektorp, blir veeldig fort skitten. Litt enig med han der, kanskje det blir nye trekk til sommern :-)

Ha en fin kveld!

Sannes verden sa...

Ååå, mange fine bilder!
Gleder meg til fortsettelsen...
Ha en finfin fredag og helg.
Susanne.

Solveig sa...

Så utrolig flott og gjennomført du har det i stua di!! Masse inspirasjon å hente - må titte litt mer jeg;o)
Ha en flott helg!
Klem fra Solveig

Bdicte sa...

Veldig koselig stue, men skjønner det med sofaen. Jeg er ikke glad i skinn, og det kan være så praktisk det bare orker det kommer ikke inn her!

Jeg har grå ektorp:))) Hjørnesofa og superdeilig! Mannen elsker den like mye som meg og den kan vaskes trekket på. Altså ganske praktisk den også, hehe:) Du får bruke det som argument!

Snart helg!
Klem
Benedicte

Lindas Lille Leilighet sa...

Kjempefin stue du har!:) Masse herlige detaljer. Gøy å se litt oversiktsbilder ja. Slik at man ser hvordan ting henger sammen liksom:) Selv om jeg likerdetaljebilder veldig godt også:) Blir spennende å se om du får deg ny sofa da! Synes jo ikke sofaen var stygg i det hele tatt..Men det er jo smak og behag det der:) Lykke til med rokkingen av mannen;)

Klem

Anitas Interiør verden sa...

kjempe koselig stue dere har, skjønner frustrasjonen din over sofa, ikke noe gøy når man ikke er enig om et møbel, sån er det her også ,ønsker meg veldig en dining sofa på kjøkkenet men det vil gubben ikke ha :-(
Kos deg masse i din flotte stue
Klem Anita

Grønsdal Gård sa...

Koselig. Er ikke lett å ha med å gjøre, disse mannfolkene :) Har roet meg ned med vår 2+3 seter skinnsofa, men må si jeg virkelig savner å krype opp i armkroken til min fine og se film. Nå sitter vi i hver vår sofa, og det er bare kjedelig!
Må bare spørre hvor du har kjøpt den store (og fine!!!) lykta med bark rundt? Herlig!
Ha en flott helg!

Signe sa...

Så fint dere har det! Og den barkelykta er bare en drøm, kan ikke skjønne at jeg ikke kjøpte den da jeg så den sist...
På den andre siden så hadde den vel neppe passet like bra her i pastell-retro-romantikk hjemmet som hjemme hos deg :)

Goood helg!
Signe

Teres sa...

Tack för din kommentar i min blogg:) Nu ska jag genast titta vidare i din blogg. Har redan sett massvis med inspirerande och vackra bilder. / Teres

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

NYDELIGE bilder og stua er forstatt finfin! :)

Saaaaaaaaaavner deg! ♥