onsdag 28. juli 2010

Utfordring....

Jeg har fått en utfordring fra en av mine beste bloggvenninner;  

Victoria med den flotte bloggen Godt Isolert,
og den går ut på følgende: 


1. Respond and rework: Answer the questions on your blog, replace one question that you dislike with a question of your invention, add one more question of your own.

2. Tag five other people.

 
  
Her er mine svar:

What is your current obsession? Spisestuestolene mine;)

What’s for dinner? Taco!

What was the last thing you bought? For utenom mat, må det bli de skjønne bruktfunn-bøkene mine:)

 

What are you listening to right now? Husbonden som klipper gresset... Inni hodet mitt; NODDY…..(LilleGull har sett filmen flere dager på rad – til å bli gal av!!)

What is your favourite piece of clothing in your own wardrobe? En tunika jeg kjøpte på salg på Bik Bok for kr 49,-….og tights:)

What is your favourite ice cream flavour? Vanilje!!

 

What do you think of the person(s) who tagged you? Victoria er ei super jente, som jeg har daglig web-kontakt med! Hun virker som ei jente av nøyaktig samme kaliber som meg! Hun bor bare en liten ”pessbette” unna, så nå er det vel på høy tid å møtes snart…eller hva, Victoria? ;)

If you could go anywhere in the world for the next hour, where would you go? Asorene…

Which country would you like to live in, besides Norway? Frankrike!

 

What is your favourite colour? Jeg er litt usikker selv, har ingen absolutte favorittfarger, men mange favorittkombinasjoner.

If you had £100 now, what would you spend it on? Loppis og bruktmarked!!

What book are you currently reading? Juliutgaven av Vakre Hjem og Interiør, og Byggmakkerboka – anbefales for øvrig på det sterkeste, her er det mange gode tips og råd:)

 

Describe your personal style? Hmmmm, kommer litt an på humør og anledning, men har en tendens til å ty til tunika og tights – et komfortabelt ”spis-så-mye-du-makter” antrekk:) Perfekt! ;)

What are you going to do after this? Da skal jeg begynne så smått og pakke til ferien, må begynne tidlig når man må pakke for begge barna…(les: LilleGull og Husbonden;)

What are your favourite movies? Dokumentarer og sanne historier...Romantikk, komedier, action, thriller....ja det meste igrunn:) Men styrer unna science fiction!

 

What inspires you? Blogger og interiørblader med lekre bilder!

What is your favourite fruit? Vannmelon.

Name one thing you truly are looking forward to: FERIE!!! Lillehammer tur, og 2 uker hjemme med de 4 håpefulle;)

 

Do you collect something? Ja ærru gæærn;) Skatter!! Eller som mennene til meg og Victoria kaller det; mainnskit! Du snakker om å banne i kirka asså;)

How many times do you press the snooze button before you get up? Så mange som vekkerklokka tillater...

What season of the year do you like the most? Jeg er veldig glad i vinteren, men nå gleder jeg meg til nordnorsk høst. Blir litt godt å kunne bruke belysning igjen, jeg er ikke vant til at det er så lyst hele tida:) Stearinlys bruker jeg hele tiden, men det er ekstra koselig om høsten – særlig med litt ruskevær utenfor vinduene;)

 

What is your favourite smell? Rene unger, nyvasket hus, og vanilje duftlys...

What’s you favourite sweet? Karamell.

What is your guilty TV pleasure? Nå på sommeren er det jo så lite å se, men foruten om Frustrerte Fruer går det stort sett i dokumentarer og faktaprogram. Elsker å suge til meg kunnskap, også den jeg aldri får brukt for;)Så nettopp et program på Discovery om hvordan man lager tresko...kjekt å vite, hihi:)

 

What did you want to be when you grew up? Jeg var vel innom det meste; musiker, glassblåser, brannmann….

Simple abundance – what does it mean to you? En venninne som ringer bare for å slå av en prat, armkroken til Husbonden, barnelatter....

 

Your best holiday memory in the summer of 2010? Vi har så mange fine minner som familie denne sommeren, men de vil jeg holde for meg selv;)

Favorite song? Ingen spesiell for øyeblikket…ganske altetende her også:)

What is your next DIY-project? Hyller og kisteskap på kjøkkenet.

 

Utfordringen sender jeg videre til:

Ingen tvang selvfølgelig, mulig noen av dere har fått den før også:)


Bildene er mine egne, fra rundt omkring i huset.
Ha en fortsatt fin kveld:)

6 kommentarer :

Vibeke / Mammas Hus sa...

Artig :))))


Jeg vet ikke, den kom opp plutselig, finner den ikke igjen jeg heller. Skulle endret på den: :p

Miss Mette sa...

Hei Monica
Tusen takk for utfordringen, men jeg må nok stå over denne gang :) har feriefolk, skal snart på ferie og har x-antall innlegg som skal legges ut… men kjempekoselig å lese litt om deg og dine interesser. Kanskje jeg kan ta den litt senere utpå sommeren? …. Mange flotte bilder fra hjemmet ditt – likte veldig godt de søte skålene (det siste bildet) – kjempeflotte bokser også, likte fargene… Ønsker deg en fin torsdag og en fortsatt herlig sommer. Stor klem fra Mette

Godt Isolert/Victoria sa...

Åh, så fine ting du skriver om meg! TUSEN TAKK! :) Ja, jeg synes absolutt vi må møtes snart - kanskje når du er tilbake fra ferie? Uansett så har du jo "lovet" å komme hit på Perfect Home til høsten... hihi

KLEM

C ♥ sa...

Så herlig :) Alltid morsomt å få litt ekstra detaljer og info man vanligvis ikke får med seg gjennom innleggene. Ønsker deg en deilig ferie videre!

klem C

Guttemamma sa...

åååå, kjenner akkurat det samme,legger deg straks til i lista mi!! Så masse fint her inne også så masse fint du lager for slag,wow! Glad du fant meg så jeg fant deg!!
klem♥

Landlige Hjem sa...

Hei Monica, såå mye lekkert du har her! :) Ååh, tusen takk for denne morsomme utfordringen!♥
Takk for at du tenkte på meg! Jeg skal spare den til en senere anledning om det er greit?
Ønsker deg en knall fin helg!:)
Klem fra meg,
Anki