tirsdag 22. september 2009

Jeg har gitt mitt ansikt...

...til
Plan Norges
jentekampanje!

"I mange samfunn blir jenter sett på som mindre verdt enn gutter. Det betyr at de står bakerst i køen når det gjelder å få et skoletilbud, helsetilbud, muligheten til å engasjere seg i samfunnet og generelt få oppfylt sine rettigheter."

Jeg vil anbefale alle andre til å gjøre det samme!!

Du kan gi ditt ansikt
HER!


6 kommentarer :

siren sa...

Heia! Her kommer en liten bruksanvisning på hvordan jeg malte ramma. Du må bruke vannbasert maling for å få til denne teknikken.
1) Mal med hvit grunning (ca 1-2 strøk)til møbelet er helt dekt
2)ta en svamp (slike som du kjøper på rema 1000 med 10 i pakken). Dypp deretter svampen i vann og gnikk av der du vil at det skal vær slitt.
3) dypp deretter svampen i en grå malingsnyanse, og stryk over både der du har pusset ned, og ellers for å få en helhet på møbelet. Pass på at du ikke dekker for mye til der du har pusset ned.Om du ikke er fornøyd så er det bare å ta svampen og vaske bort! Det gjelder å prøve seg frem til man er fornøyd.
Håper du ble litt klokere! :) Forresten, hvor har du fått tak i zinkspray? Snakk om flott forandring på den kurven din! :)

siren sa...

Ahh...Europris så klart! :) Det må jeg sjekke ut, så jo virkelig naturtro ut! :)

Du kan vel egentlig bruke den malingen som du vil, bare det er vannmaling...for når du "vasker" bort malinga, det er da du får effekten...:)

siren sa...

hehe...det gjør da ingenting! :)

Det at du ikke klarer å vaske bort kan være grunnen til at det skal være grunningsmaling. Men du trenger jo ikke å bruke svamp heller, går fint med pussepapir når du skal pusse ned til det unnerste laget. Fordelen med å svampe malinga er at det blir ikke noe pussestøv. Og malingen må være helt tørr. Med grunningsmaling er det tørt på en halv time, kanskje før...
Men når du skal ha over en annen farge på det hvite (og der du har pusset vekk), så bør du bruke svamp. Og så svamper du en hinne over der du har pusset bort malingen. :)

Som mine dager er sa...

Det er viktig å støtte en god sak, slik denne Plan har satt igang. Jeg ønsker dem lykke til.

takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Koser meg her inne hos deg også. Det er blitt så koselig.

Klem fra Marit

Småbyliv sa...

En virkelig god sak!

Hilde Heimdal sa...

Off det er så sykt mye vondt og urettferdig her i verden....

Plan gjør mye bra d er sikkert :)

Flott du poster dette !

klem :)