torsdag 20. august 2009

Valgets kval...

Igår hadde jeg et par timers barnefri, det er ikke så ofte jeg har det lenger siden jeg har blitt alene, så gårdagens fritid ble flittig brukt på interiør-raid:)
Denne gangen gikk jeg tomhendt ut igjen fra alle butikker *flink*, hihi:)
Dog, jeg har litt vondt av en lysekrone jeg fant på Bohus som har gått ut av sortimentet dems, den var satt ned fra 1899,- til 400,- (!!!)
(Den jeg så på var i hvitt, fant bare av den i gull på nettet)
Meeeen, det jeg egentlig kikket på var ny sofa! Jeg er igrunn veldig glad i den jeg har, men den har vært med meg i mange år og på utallige flyttelass så det er vel bare å innse at den har gjort sitt.. Dessuten er jeg ufattelig lei av å puffe puter!! :/ hehe...
Jeg har noe lignende denne, i 3+2+pall, men med løse puter i ryggen og i kamel farge:
Jeg hadde egentlig bestemt meg for denne på Bohus:


Tenkte å kjøpe en slik loungstol i tillegg for å sette mellom 2 seteren og chaiselongen, men jeg har ikke stor nok stue....:(

Jeg trenger ikke den stolen akkurat nå, men syns det blir litt snaut med sitteplasser ellers.. Og hvis jeg en gang skulle få større stue så kan du jo banne på at stolen har gått ut av produksjon den dagen jeg virkelig trenger den, så like greit å kjøpe den nå isåfall...
Det kjekke med denne er at den har hel sokkel!

Men så kom jeg over denne, som jeg også likte veldig godt:
Jeg har tidligere hatt stort sett bare skinn/hud møbler, og hvilken småbarnsmor er vel ikke daglig takknemlig for det?!;) Men lurer på om den blir for lys rett og slett.. og passer den inn i en ellers shabby chic/landlig stue??
(må ta med meg sofaputer og pledd hjemmefra på lørdag og prøve de i sofaen i butikken, regner med å bli ledd av...like I care:) hihi:)

Lurer på om jeg skal stikke nedom Skeidar i lunsjen og kikke på denne også, i en annen farge vel og merke... jeg er veldig glad i grått, men det er det siste jeg kan blande inn i suta mi akkurat nå, da blir det kjempekræsj med dertilhørende søvnløse netter..:) Det må være creme eller beige/lys brun..


(Bilder fra Bohus og Skeidar)
Trenger litt tips og tilbakemeldinger...Hva syns dere??


5 kommentarer :

Maja sa...

Ikke lett å velge;)
Jeg likte veldig godt den siste grå!
Min plan er hvit ektorp med grått ekstratrekk;) Da kan jeg ha hvit om sommeren og grå om vinteren;)
En venninne av meg har den hvite skinnsofaen, veldig stilig!
Lykke til med valget;)
Klem fra Maja

Tomines hjem sa...

TJOHOY!! du vant hos lille tomines blogshop så send meg en mail!!

Maja sa...

Ser jo skiten bedre på hvit....hun har noe middel som hun vasker den med, vet ikke hva det er, men de i butikken vet nok hvordan det er best å vaske den;)
Mørke dongeribukser smitter lettere over på skinn enn stoff.
Ha en fin kveld

C ♥ sa...

Hei!

Ikke lett med sofa nei.. Men har du kikket på Amsterdam hos Bohus? Den er kjempe stilig og i creme farge. Dessuten er den på tilbud ;) Er hud, men skjønte ikke helt om du helst ville ha det eller ikke? Kan nok være lurt å ha hud om man skal ha lys sofa tror jeg ihvertfall. Hvis ikke er Setup serien fin.

Lykke til!

klem C

Lykkehjem sa...

Hei! her var det mye fint å velge imellom. Er så mange flotte sofaer rundt omkring. Flott blogg også forresten. Vil gjerne få følge deg:)

Takk for titten for denne gang.
Hilsen fra Lykkehjem