lørdag 23. mai 2009

Nok en dag på hytta

Har vært på hytta igjen idag..

Været har vært helt nydelig og vi har kost oss med turer i skogen og sløving i solveggen før vi avsluttet dagen med litt spekemat:)

Vi har ikke kommet så langt at vi har fått kjøpt noe særlig med utemøbler her enda, så man tager hva man haver.. Kan jo ikke sitte inne å spise i sånt vær kan skjønne:)

Bordet ble til av en trestubbe som vi la ei steinplate over. Den har tilhørt en eldgammel ovn som sto igjen her. Lille-Gull måtte sitte på en stubbe å spise, og bordet hennes ble en gammel krakk som idag brukes som nattbord på et av soverommene...

Fikk også laget et hjerte av bjørkekvist og mose som er hengt opp ved inngangsdøra...til å være første forsøk ble jeg ganske fornøyd selvom jeg bare hadde litt for tykke kvister (ikke alltid lett å finne fin bjørk i nåleskog) og litt for tykk kobbertråd å binde den sammen med (derav mosen).

Resten av kvelden går med til å rydde og vaske hus til visning i morra, får håpe det kommer noen denne gangen...Dette blir den 3. visningen vi har og jeg er fortsatt optimist! Huset kan du se HER.

Så hvis noen er interessert i et hus som kan flyttes rett inn i....LØP OG KJØP:)

Ønsker alle en fortsatt fin lørdagskveld:) 

1 kommentar :

Hanne sa...

Sånt koselig innlegg! Det blir ofte veldig fine måltider når man må improvisere og møblere med litt av ditt og litt av datt. Koselig sittegruppe ble det, og ekstra søtt med stubbe og krakk til vesla :-)
Pludrehanneklem